22 Kasım 2011 Salı

bi kücük pencere




acilmayan, acilinca icerisini - 24 dereceye getiren bi pencereli odada, saat 4,30'da kararan havadan hicbir sekilde nemalanamayip, üstüne bir de beirut dinleyerek istanbulu yadettim..

alkol, sadece biraz alkol, tek ihtiyacim buydu desem bile, en yakin ve tek tekelin en az 20 dakikalik mesafede olmasi gibi mükemmel bi sorunla karsi karsiyayim, sorunun mükemmeli olur mu demeyin, cok mantikli, mükemmel bir atlayis sonrasi diyarbakir olimpiyatlarinda altin madalya alan yarismacimiz yasar ancak beni anlar diyorum.

ilk nöbet sonrasi kapkaranlik bi yerde yapayalniz olmak zor gibiymis, özellikle insan birilerini birakip gelmisse, iste o zaman sanirim asil zorluk.

zamanla alisilir diye umut ediyorum, oda arkadasim bugün de gelmese ya, sonra bir anda ortaya cikip pilini pirtini toplayip gitse ya da bana lojman ciksa ya da karayollari misafirhanesinde yer bosalsa da oraya gecsem..



ayrica bugün cerrahpasa ve capada eylem varmis, herkese mesaj atasim geldi, yürüyesim, slogan atasim, kimseye atamadim, yürüyemedim, slogan atamadim, aksaminda icesim, animasyon film festivaline gidesim, kisafilm festivalinin programini tartisasim ve daha bircok sey yapasim vardi, icinde kalinca, iceride kaliyor insan, cilingir ben acmak istemedikce acamayacak bu kapiyi, maasim da henüz yatmadigi icin cilingiri cagiramayacagim, mecazi anlami gercekle birlestirerek düz adamligimi da yaptim artik bitirebilirim.